Activiteit

Banenfestival – 24 mei – 17.00 uur

Geplaatst op 2019-05-24

Op 24 mei 2019 is vanaf 17.00 uur het Banenfestival bij het Horizon College Heerhugowaard. Een unieke kans om nieuw aanstormend talent in een vroeg stadium te spotten! Vele bedrijven uit Heerhugowaard en omgeving presenteren zich. De studenten van diverse scholen uit Heerhugowaard zijn uitgenodigd om kennis te maken en te ontdekken welke uitdagende banen er in Heerhugowaard aangeboden worden. Meld jouw organisatie aan, want dit is dé gelegenheid om nieuw talent in huis te halen! 

Een stand voor een bedrijf kost slechts € 295,-. Een hele betaalbare manier om aan nieuwe medewerkers te komen. Als lid van de Bedrijfskring Heerhugowaard ontvang je 10% korting. Naast het Banenfestival zijn er nog meer acties, die lokale bedrijven en studenten met elkaar verbinden.

Zo verzorgen bedrijven gastlessen op scholen waar zij potentieel talent kunnen ontmoeten en studenten kunnen inspireren. Ook laten docenten Nederlands jongeren oefenen met het schrijven van open sollicitaties en het houden van gesprekken. Hoe schrijf je bijvoorbeeld een goede sollicitatiebrief en hoe bereid je je voor op een sollicitatiegesprek? Ook wordt het VMBO on stage georganiseerd. Als eerste gemeente in Noord-Holland zorgen wij er voor dat vmbo- studenten in een vroegtijdig stadium bekend raken met welke organisaties en beroepen er in Heerhugowaard en omgeving gewenst zijn. Elk onderdeel van het praktisch ingerichte initiatief ‘Heerhugowaard maakt werk door verbinding’ is gericht op het in contact brengen van jongeren en het lokale bedrijfsleven.

De inschrijving is gesloten i.v.m. de opmaak van de plattegrond. Mocht u informatie willen of het mogelijk is om alsnog deel te nemen, neem dan contact op via m.struik@huisvanhetwerk.nl 

Bedrijven die zich al hebben aangemeld:

Agros
Aqualectra
AZ N.V.
BaanBereik
Blosse
Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen
Bravilor Bonamat BV
Burg Groep
De Pieter Raat Stichting
De Waerden
DGH Advocaten
Enza Zaden
Forte Kinderopvang
GP Groot BV
Huis van het Werk
HVC
Inco Groep B.V.
Issys ICT
Koninklijke Vezet
Magentazorg
N.M. Heilig B.V. & Beemster Electrical Solutions B.V.
Nh1816 Verzekeren
Omring
Pall Medistad
PDZ Uitzendbureau
Picturae
ProfMatch BV
Roompot Vakanties
Schadenberg
Schipper Kozijnen
Simon Loos Logistiek B.V.
Smile Security
Stadswerk072
T. van der Plas B.V.
Total Hydraulics BV
Treffer Uitzendbureau
Van den Heerik  Int. Transportbedrijf
Van Muijen Betonbouw
Vic Obdam
VKG
Wilgaerden
Woonzorggroep Samen