Logo van Aqualectra

Aqualectra

100 – 200 medewerkers
Heerhugowaard

Over Aqualectra

Aqualectra is producent van hoogwaardige elektrische panelen en leverancier van kennis, diensten en totaaloplossingen. Met circa 125 enthousiaste medewerkers zijn we in ons 40-jarig bestaan uitgegroeid tot een van ’s werelds grootste zelfstandige paneelbouwers.

Onze werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in ons bedrijfspand in Heerhugowaard. Wandkasten, vloerstaande kasten en verdeelsystemen worden hier in speciaal ingerichte werkplaatsen gebouwd. Projectleiders en engineers werken in aangrenzende kantoren, waardoor er een optimale afstemming bestaat tussen verkoop, werkvoorbereiding en productie.

Kwaliteitszorg speelt een hoofdrol binnen Aqualectra. Zowel lean management als duurzame inzetbaarheid hebben hun intrede gedaan in alle facetten van onze organisatie. Wij zijn ISO- en MVO-gecertificeerd en officieel erkend als leerbedrijf.

Bij Aqualectra verdien je een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime overwerkvergoeding en een winstdelingsregeling. Binnen het bedrijf heerst een open en informele werksfeer. De werkzaamheden zijn afwisselend waarbij gezorgd wordt voor goede begeleiding. Afhankelijk van je ambitie en mogelijkheden zijn er diverse studie- en doorgroeimogelijkheden.

We zijn op zoek naar: