FAQ

Voor wie is dit platform bedoelt?

Heerhugowaard maakt werk door verbinding is er in eerste instantie voor organisaties en scholieren in Heerhugowaard. Maar natuurlijk hebben wij een regionale visie en zijn zowel organisaties als leerlingen uit de regio welkom om zicht aan te melden op dit platform.

Waarom is dit platform gericht op Heerhugowaard?

Met dit platform willen de 3 initiatiefnemers (gemeente Heerhugowaard, Horizon College en Bedrijfskring Heerhugowaard) snel concreet resultaat boeken. Ons doel is om met de behaalde resultaten en bevindingen, snel door te pakken naar de regio en dit platform geschikt te maken voor de gehele regio Alkmaar.

Waarom kan ik als organisatie geen CV’s inkijken?

Wij richten ons op het zo snel en makkelijk mogelijk in contact brengen van scholieren en organisaties. Zodra het contact gelegd is en er blijkbaar interesse over en weer is, is het aan beide partijen zelf om concreet te worden met elkaar.

Zijn er kosten aan verbonden?

Nee, voor het aanmelden van een organisatie op dit platform worden geen kosten berekend. Wel kan het zo zijn dat er voor programma onderdelen wel kosten in rekening gebracht worden. Dit wordt per programma duidelijk gemaakt.